Hier zal je genieten en tot rust komen

Eet-, praat en Biercafé

 

Het cafeetje van boerderij De Cuytegemhoeve in Sint-Amands is een ideale plaats om tot rust te komen.

De koeienstal werd zo authentiek mogelijk gehouden en werd ingericht tot eet-, praat- en biercafé met Leuvense stoof en oude landbouwwerktuigen. In de ruime, gezellig ingerichte kroeg staat Marc Segers achter de tapkraan.

In het boerenmuseum kan je kennismaken met landbouwwerktuigen waarvan velen het bestaan en het gebruik reeds lang vergeten zijn.


Op onze kaart vind je een ruime keuze aan drank en spijzen kortom, voor elke wat wils.

 

 

 

 
 
De Cuytegemse

 

Bierliefhebbers moeten zeker 'n Cuytegemse proberen, een donker en pittig gerstenat dat een rustige degustatie verdient.

Dit hoevebier is een rasecht streekproduct dat speciaal voor onze boerderij wordt gebrouwen.

Met zijn diep donkere kleur nodigt het uit om de volle schuimkraag aan de lippen te zetten en te genieten van de licht zoete afdronk die het je schenkt, mmmmm, da's lekker...

 

 

 

 

Voor de stevige honger

Verder serveert men er stevige boerenkost zoals pensen, balletjes met krieken, boerenhesp, en veel meer. Wie een feestje plant kan bovendien voor een lekker boerenbuffet terecht in het zaaltje van de hoeve.

 

Democratische prijzen

Zoals je duidelijk kan zien op onze kaart houden we alle drank en spijzen zeer betaalbaar. Zo kan je op De Cuytegemhoeve ten volle genieten van de sfeer aan bijzonder democratische prijzen.

Iets wat wel iedereen kan appreciëren in deze kostbare tijden.

 

Sfeerbeelden

More Joomla Extensions

Deze website gebruikt cookies zodat wij uw gebruikservaring kunnen verbeteren. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.
Door verder te gaan ga je hiermee akkoord... Lees ook onze PRIVACY rules.